A A

dankwoord drs. Roth

Alle aanwezigen, de teams van de Waag en het surfcentrum wil ik bedanken voor de prachtige afscheidsbijeenkomst.

Het was hartverwarmend en heel bijzonder om zoveel waardering te ontvangen. Het was erg druk en ik heb niet iedereen persoonlijk de hand kunnen drukken, deze mensen en ook de mensen die niet in staat waren om te komen wil ik bedanken, van velen heb ik brieven ontvangen.

De waardering bevestigt mijn trots in de huisartsenpraktijk de Waag, het is ons gelukt een mooie en gewaardeerde praktijk op te bouwen.

Ook ben ik er trots op dat ik mijn steentje heb mogen bijdragen aan praktijk de Waag en aan de gezondheidzorg in onze buurt.   Als  afscheid van de Waag  wil ik nog iets  doen voor het welzijn van onze regio. Medische en farmaceutische zorg zijn belangrijk, maar je moet ook altijd kijken wat je zelf kunt doen aan je eigen gezondheid.

Goede voeding en niet roken zijn belangrijke pijlers, maar daarnaast moeten wij niet vergeten om te bewegen. In alle levensfasen is bewegen van groot belang.

Met praktijk de Waag willen wij daar bij helpen door in de kernen van onze praktijk een beweegtuin op te zetten. Doel van de beweegtuin is het bevorderen van een gezonde leefstijl met voldoende sociale contacten, en dit voor iedereen bereikbaar te maken. De beweegtuin is voor iedereen toegankelijk, onder andere voor senioren, mensen met een beperking en iedereen die zijn spieren wil trainen.

U heeft met elkaar een bedrag van €10.950 bij een gebracht !!!!!!

Wij gaan met de dorpsraden van Zonnemaire en Scharendijke en de stadsraad van Brouwershaven in overleg hoe en waar de beweegtuinen gerealiseerd kunnen worden.

Ik trek mij terug uit dit team, Rosanne Peters komt het team versterken, ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken.

Geen spreekuren meer in de Waag, ik ga nog wel een beetje afbouwen en wat diensten doen op de huisartsenpost in Zierikzee.    Ik blijf inde buurt en hoop u nog regelmatig op straat (liever niet op de HAP) te ontmoeten en een praatje te maken.

Bedankt voor de waardering en bedankt voor het vertrouwen dat u mij heeft gegeven.

Hans Roth

Actueel

03/10

PRAKTIJK GESLOTEN

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk...

Lees meer
27/09

Doe jij ook mee met stoptober? Samen staan we sterk!

Stoptober 2022...

Lees meer
29/08

Een nieuw gezicht

Per 1 september 2022 zult u een nie...

Lees meer