A A

Corona virus 20-3-2020

Beste

Om het Corona virus in te dammen zijn forse maatregelen nodig. De belangrijkste maatregel is dat mensen met luchtwegklachten (keelpijn, hoesten, niesen) op een afstand blijven van mensen zónder die klachten.

Daarom is er op Schouwen Duiveland 1 locatie gekozen waar patiënten met luchtwegklachten gezien kunnen worden. Die locatie is Scharendijke. De huisartsen van het eiland zullen hier bij toerbeurt spreekuur houden. De dokter ziet de patiënt in een beschermd pak.

Natuurlijk heeft u ook recht op medische zorg als u geen luchtwegklachten heeft. Dat kan in Brouwershaven.

De assistente staat u te woord aan de telefoon. Zij zal u vragen stellen om duidelijk te krijgen hoe snel er contact met u opgenomen dient te worden door de dokter. De dokter belt u terug en bespreekt met u of het noodzakelijk is dat u wordt gezien. Er wordt dan beslist of u gezien wordt in Brouwershaven (zonder luchtwegklachten) of Scharendijke (met luchtwegklachten).

Patiënten voor het spreekuur in Scharendijke wachten in hun auto tot zij gebeld worden om naar binnen te gaan. Zo is er GEEN kans op besmetting van omwonenden.

Bij drukte op de bestellijn voor medicijnen wordt de verbinding verbroken. Probeert u het later dan nog eens of bestel via mijngezondheid.net

Tevens onderzoeken we de mogelijkheid van beeldbellen. Nader bericht hierover volgt spoedig.

 

Met vriendelijke groet,

Team De Waag

 

Actueel

03/10

PRAKTIJK GESLOTEN

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk...

Lees meer
27/09

Doe jij ook mee met stoptober? Samen staan we sterk!

Stoptober 2022...

Lees meer
29/08

Een nieuw gezicht

Per 1 september 2022 zult u een nie...

Lees meer