A A

Griepprik gratis beschikbaar voor mantelzorgers

Griepprik gratis beschikbaar voor mantelzorgers
Mantelzorgers zijn onmisbaar voor degene waarvoor ze zorgen. De griep komt altijd slecht uit. Ook als ze zelf normaal gesproken weinig last hebben van de griep, kunnen ze het virus ongewild overdragen aan degene waarvoor ze zorgen. De griepprik helpt besmetting en verspreiding voorkomen.

GGD Zeeland, in samenwerking met Veiligheidsregio Zeeland en een groot aantal Zeeuwse zorginstellingen, stelt daarom dit jaar voor het eerst op grote schaal de griepprik beschikbaar voor mantelzorgers tot 60 jaar die geen reguliere oproep van de huisarts krijgen.

Mantelzorgers kunnen de griepprik vanaf 16 november gratis krijgen, door zich in te schrijven op www.ggdzeeland.nl/griepprik. GGD Zeeland spant zich samen met de samenwerkingspartners tot het uiterste in om voor iedereen die zich heeft ingeschreven een gemakkelijke prikmogelijkheid dichtbij huis te organiseren.

Let op: neem alstublieft geen contact op met de huisarts voor het nemen van de griepprik. Huisartsen geven de griepprik alleen aan mensen ouder dan 60 jaar of met bestaande gezondheidsklachten. De griepprik voor anderen, waaronder jongere mantelzorgers, verloopt via de GGD.

Actueel

03/10

PRAKTIJK GESLOTEN

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk...

Lees meer
27/09

Doe jij ook mee met stoptober? Samen staan we sterk!

Stoptober 2022...

Lees meer
29/08

Een nieuw gezicht

Per 1 september 2022 zult u een nie...

Lees meer