A A

‘Mama appelsapje’ leidt tot muzikale vaccinatie-oproep door Zeeuwse dokter

Er zijn weinig woorden die de afgelopen maanden meer besproken zijn dan het woord ‘vaccineren’. Het is dan ook begrijpelijk dat je in het liedje ‘Fascination’ van Alphabeat niet fascinatie, maar ‘vaccination’ verstaat, een zogeheten ‘mama appelsapje’. Dat kan iedereen overkomen en het overkwam ook dokter David van Eerd. Het bijzondere is dat hij er ook iets mee deed. Dokter Van Eerd werkte vorig jaar bij Emergis in Goes en tegenwoordig in de ziekenhuizen van Roosendaal en Bergen op Zoom. Hij ergert zich al langer aan de verhalen die de ronde doen over de coronavaccins. “Dan hoor je dat mensen geloven dat er microchips in verstopt zitten, wat de grootst mogelijke onzin is. Maar ook dat mensen zich zorgen maken over of het wel veilig is, omdat het niet getest zou zijn.”

KLIK HIER om het resultaat te zien.

 

Actueel

03/10

PRAKTIJK GESLOTEN

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk...

Lees meer
27/09

Doe jij ook mee met stoptober? Samen staan we sterk!

Stoptober 2022...

Lees meer
29/08

Een nieuw gezicht

Per 1 september 2022 zult u een nie...

Lees meer