A A

Corona richtlijnen praktijk

Tijdens de persconferentie van minister Kuipers, dinsdagavond 15 februari, zijn versoepelingen aangekondigd. Veel maatregelen zijn vrijdag 18 februari al in gegaan. Tegelijkertijd hebben we nog steeds te maken met hoge besmettingscijfers en zien we ook hoge uitvalcijfers door ziekte en quarantaine in onze praktijk. Daardoor is het flink puzzelen om het rooster rond te krijgen en de zorg zo goed mogelijk aan te kunnen blijven bieden.

Vanwege het belang om de zorg overeind te houden en om kwetsbare mensen te beschermen blijven wij binnen de huisartsenpraktijk preventief mondneusmaskers dragen, zowel door de zorgverleners als patiënten. Als zorgaanbieder volgen wij hiermee het advies van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV).

Daarnaast blijven in de huisartsenpraktijk de andere basismaatregelen van belang, zoals goede triage door de doktersassistentes, zoveel mogelijk anderhalve meter afstand, testen bij klachten, goede hygiëne en goede ventilatie.

Actueel

03/10

PRAKTIJK GESLOTEN

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk...

Lees meer
27/09

Doe jij ook mee met stoptober? Samen staan we sterk!

Stoptober 2022...

Lees meer
29/08

Een nieuw gezicht

Per 1 september 2022 zult u een nie...

Lees meer