A A

Welkom

CORONA VIRUS

Wegens de uitbraak van het Corona virus zijn wij genoodzaakt de volgende maatregelen te nemen:

  1. Wij vragen patiënten alleen naar de praktijk te komen indien er telefonisch een afspraak is gemaakt en zij geen klachten hebben.
  2. Wanneer patiënten klachten hebben en er medische noodzaak bestaan gezien te worden door een huisarts zal verdere instructie telefonisch volgen.
  3. Mocht u prangende vragen hebben over bijvoorbeeld medicatie of lab-uitslagen, dan vragen wij dit zoveel mogelijk via MijnGezondheid.net te doen via een e-consult zodat de druk op de telefoon niet onnodig toeneemt. Eventueel kunt u ook gebruik maken van onze praktijk Email info@huisartsenpraktijk-dewaag.nl.

Wij vragen u dringend: NOOIT zonder afspraak naar een huisartsenpraktijk of een HAP te gaan.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het RIVM en www.thuisarts.nl/nieuwcoronavirus

Toeristen
In principe is de praktijk alleen geopend voor spoedzorg. Dit houdt dat we alleen toeristen zien met medische kwalen die niet kunnen wachten tot men weer thuis is/of de eigen arts advies kan geven. Men dient eerst de eigen huisarts te bellen, want die kan vaak al telefonisch advies geven en beschikt over het eigen medisch dossier. Wanneer u als toerist Covid-klachten en/of hoest, kortademig is of koorts heeft en er medische noodzaak bestaan gezien te worden door een huisarts zal verdere instructie telefonisch volgen.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Van harte welkom op de vernieuwde website van apotheekhoudende huisartsenpraktijk De Waag.

Voor een duidelijke uitleg om u medicatie te kunnen herhalen verwijzen we u door naar de website van mijngezondheid.net. Hier kunt u een filmpje bekijken met de uitleg wat mijngezondheid.net is. Wanneer u op Herhaalrecepten bestellen aan de rechterkant van dit scherm klikt komt u bij het filmpje terecht. Indien u meer informatie of verduidelijking nodig heeft, kunt u dit bij één van onze medewerkers terecht.

Onze praktijk bestaat uit twee vestigingen, een in Brouwershaven en een in Scharendijke.

De praktijk in Scharendijke is geopend van 08.00 uur tot 11.30 uur

De praktijk in Brouwershaven is geopend van 8:00 tot 11:30 en van 13:30 tot 17:00 uur. Tussen 11.30-13.30 is de praktijk bereikbaar voor spoedgevallen.

Wij maken er u op attent dat email verkeer via info@huisartsenpraktijk-dewaag onvoldoende beveiligd is voor privacy gevoelige informatie.
Voor dit soort berichten kunt u gebruik maken van de beveiligde verbinding van mijngezondheid.net.

Actueel

17/03

Informatiebijeenkomst Schildklieraandoeningen

Locatie: Ontmoetingskerk Goes Kor...

Lees meer
17/03

De Zeeuwse Leefstijlroute

'De Zeeuwse Leefstijlroute' richt z...

Lees meer