A A

Een klacht? Bespreek het met ons.

Bespreek uw klacht alstublieft met degene waarmee u een probleem ervaart. Of gebruik onderstaand formulier

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen.

  Komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088-0229190.

  Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiƫnten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.

  Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u vinden op www.skge.nl.

   

  Actueel

  03/10

  PRAKTIJK GESLOTEN

  Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk...

  Lees meer
  27/09

  Doe jij ook mee met stoptober? Samen staan we sterk!

  Stoptober 2022...

  Lees meer
  29/08

  Een nieuw gezicht

  Per 1 september 2022 zult u een nie...

  Lees meer