A A

Diëtiste

Diëtheek: Voeding is meer dan eten
Eten doen we elke dag. Het helpt je fit en gezond te blijven, maar moet vooral ook leuk en lekker zijn. Maar hoe vanzelfsprekend eten ook is: je kunt tegen zaken aanlopen, waar je meer van wil weten. Zoals bij een te hoog cholesterolgehalte, suikerziekte, maagdarmproblemen, koolhydraatarme voeding of wanneer uw gewicht te hoog of juist  te laag is. Sanne Gudde, diëtist van Diëtheek staat op dinsdagochtend (om de week) van 08:30 tot 12:00 uur in Brouwershaven en dinsdagmiddag van 13:00 tot 17:00 in Scharendijke voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij al uw voedings- en dieetvragen.

Wat is Diëtheek?
Diëtheek is een landelijke organisatie en gevestigd bij u in de buurt op Schouwen Duiveland. Op dinsdagochtend (om de week)in Brouwershaven en dinsdag middag in Scharendijke.

Dieetadvisering
Dieetadvisering kenmerkt zich door het geven van een advies na verwijzing van een arts. De behandeling van de diëtist wordt vergoed door uw basisverzekering voor maximaal drie uur per jaar. In sommige gevallen vindt vergoeding via ketenzorg plaats.

Voor een voedingsadvies op maat kunt u ons bereiken via: 088 – 4253600
E – mail: s.gudde@dietheek.nl
Meer informatie: www.dietheek.nl

Actueel

17/03

Informatiebijeenkomst Schildklieraandoeningen

Locatie: Ontmoetingskerk Goes Kor...

Lees meer
17/03

De Zeeuwse Leefstijlroute

'De Zeeuwse Leefstijlroute' richt z...

Lees meer